flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 805/1008/17-а

27 червня 2023, 12:02

СПРАВА № 805/1008/17-а

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Центральне об'єднане управління Пенсійного фонду України в Жовтневому районі м. Маріуполя

 

Відповідач:

Товариство з обмеженою відповідальністю Фірма "Промбудремонт"

 

Суть справи:

про стягнення заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пенсій на суму 2417,31 грн.

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Волгіна Н.П., ухвала  про прийняття до провадження заяви про поновлення строку для пред`явлення виконавчого листа до виконання та про видачу дублікату виконавчого листа  від  22 червня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Прийняти до розгляду заяву Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області про поновлення строку для пред`явлення виконавчого листа до виконання та про видачу дубліката виконавчого листа.

Призначити судове засідання з розгляду заяви Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області про поновлення строку для пред`явлення виконавчого документа до виконання, про видачу дубліката виконавчого листа на 30 червня 2023 року о 12-30 год в приміщенні Донецького за адресою: Донецька область, м. Слов’янськ, вул. Добровольського, буд. 2.

Продовжити строк розгляду заяви на строк дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України на запобігання поширення коронавірусної хвороби.

Повідомити заявника та Товариства з обмеженою відповідальністю “Промбудремонт” про те, що у зв`язку із триванням в країні воєнного стану, запровадженого Президентом України, та карантину, запровадженого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), явка учасників у судове засідання не є обов`язковою.

У разі виявлення наміру взяти участь в судовому засіданні особа має надати суду документ, що посвідчує особу/особу представника; документ, що підтверджує повноваження представника відповідно до   ст. 59 Кодексу адміністративного судочинства України.

Документи мають направлятись до суду через підсистему "Електронний суд", електронною поштою на офіційну електронну адресу Донецького окружного адміністративного суду (inbox@adm.dn.court.gov.ua) (підписані електронним цифровим підписом), або поштою на адресу: 84122, Донецька область, м. Слов’янськ, вул. Добровольського, буд. 2.

Ухвала набирає законної сили з дати її підписання та оскарженню не підлягає.

Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки:   http://www.reyestr.court.gov.ua/).  

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.