flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/2554/23

27 червня 2023, 12:09

СПРАВА № 200/2554/23

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Донецькій області

 

Відповідач:

Фізична особа-підприємець Авраменко Тетяна Володимирівна

 

Суть справи:

про примусове стягнення штрафу у суммі 51 000 грн

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Бабаш Г.П., ухвала  про відкриття спрощеного провадження  від  12 червня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Прийняти до розгляду позовну заяву   Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Донецькій області до Фізичної особи-підприємця Авраменко Тетяни Володимирівни про примусове стягнення суми штрафу та відкрити провадження у справі №200/2554/23.

Призначити розгляд адміністративної справи №200/2554/23   по суті за правилами спрощеного судового провадження без повідомлення учасників справи (у письмовому провадженні) Донецьким окружним адміністративним судом.

Відповідач у п’ятнадцятиденний строк з дня одержання даної ухвали може подати відзив на позов.

Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. До відзиву додаються: 1) докази, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; 2) документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи (частини 3, 4 статті 162 КАС України).

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив протягом п’яти днів з дня отримання відзиву на позовну заяву, а відповідач - заперечення протягом п’яти днів з дня отримання відповіді на відзив. До відповіді на відзив та заперечень застосовуються правила, встановлені частинами другою - четвертою статті 162 КАС України.

Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду або через особистий кабінет в системі “Електронний суд”.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, справу буде розглянуто судом за наявними матеріалами.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет (https:// adm.dn.court.gov.ua)

Інформація про права та обов'язки сторін та осіб, які беруть участь у справі, міститься   у ст. ст. 44, 45, 47 КАС України.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає. 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.