flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справа №200/15701/21 

27 червня 2023, 12:11

 

Україна

  Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

 

 

 

           13 червня 2023 року                                                        Справа №200/15701/21 

 

 

 

  Донецький окружний адміністративний суд у складі:

головуючого - судді Мозгової Н.А.,

розглянувши заяву Головного управління Національної поліції в Донецькій області про видачу виконавчого листа та поновлення пропущеного строку для пред’явлення виконавчого листа до виконання, подану в адміністративній справі за позовом Головного управління Національної поліції в Донецькій області до Лагутіна В’ячеслава Германовича про відшкодування вартості однострою особистого користування, -         

       

                                                                                                    В С Т А Н О В И В:

 

12.06.2023 року від Головного управління Національної поліції в Донецькій області до суду надійшла заява, надіслана через підсистему ЄСІТС “Електронний суд”  про видачу виконавчого листа та поновлення пропущеного строку для пред’явлення виконавчого листа до виконання, яка обґрунтована тим, що рішення по спірним правовідносинам було прийнято, однак є таким, що невиконане.

Згідно ч.3 ст.376 Кодексу адміністративного судочинства України суд розглядає заяву про поновлення пропущеного строку в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням стягувача та боржника. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

З урахуванням викладеного, заяву Головного управління  Національної поліції в Донецькій області про поновлення пропущеного строку для пред’явлення виконавчого листа до виконання слід призначити до судового розгляду.

Керуючись статтями 243, 248, 256, 294, 295, 297 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

                                                                   У Х В А Л И В:

 

Призначити розгляд заяви Головного управління Національної поліції в Донецькій області про поновлення пропущеного строку для пред’явлення виконавчого листа до виконання в адміністративній справі № 200/15701/21 до судового розгляду на 20.06.2023 року о 12год. 00 хв. в приміщенні Донецького окружного адміністративного суду за адресою: 84122, Донецька область, м. Слов'янськ, вул. Добровольського, 1, про що повідомити сторін.

ЯВКА СТОРІН ДО СУДОВОГО ЗАСІДАННЯ НЕ Є ОБОВ'ЯЗКОВОЮ.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів можуть бути подані ними в електронному вигляді на електронну пошту суду або через особистий кабінет в системі “Електронний суд”.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.         

Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки: http://www.reyestr.court.gov.ua/). 

 

 

           Суддя                                                                                 Н.А. Мозговая