flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/776/23

27 червня 2023, 12:12

СПРАВА № 200/776/23

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Розумна Валентина Анатоліївна

 

Відповідач:

Державна архітектурно-будівельна інспекція України  в особі Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції у Донецькій області

 

Суть справи:

про визнання дій протиправними та зобов'язання вчинити дії

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Зеленов А.С., ухвала  про залучення другого відповідача  від  12 червня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Залучити   Державну інспекцію архітектури та містобудування України (код ЄДРПОУ 44245840, місцезнаходження: б.Лесі Українки, будинок 26, м. Київ, 01133) в якості відповідача по справі.

Державній інспекції архітектури та містобудування України (код ЄДРПОУ 44245840, місцезнаходження: б.Лесі Українки, будинок 26, м. Київ, 01133) направити копію позовної заяви  додатками.

Державна інспекція архітектури та містобудування України (код ЄДРПОУ 44245840, місцезнаходження: б.Лесі Українки, будинок 26, м. Київ, 01133) має право подати заяву із запереченнями проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження протягом десяти днів з дня отримання цієї ухвали.

Встановити Державній інспекції архітектури та містобудування України (код ЄДРПОУ 44245840, місцезнаходження: б.Лесі Українки, будинок 26, м. Київ, 01133) десятиденний строк з дня вручення цієї ухвали, для подання відзиву на позовну заяву, який повинен бути складений та поданий за правилами, встановленими статтею 162 КАС України.

Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. До відзиву додаються: 1) докази, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; 2) документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи (частини 3, 4 статті 162 КАС України).

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив (ст.163 КАС України), а відповідач - заперечення (ст.164 КАС України) протягом п`ятиденного строку, відлік якого починається, відповідно: для позивача - з моменту отримання відзиву на позов, а для відповідача - з моменту отримання відповіді на відзив.

У разі подання відповіді на відзив або заперечення до них необхідно додати: докази, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються викладені у них заперечення, якщо такі докази не надані іншою стороною;   документи, що підтверджують надіслання (надання) відповіді на відзив або заперечення і доданих до них доказів іншим учасникам справи.

Роз’яснити сторонам, що відповідно до вимог статті 94 КАС України письмові докази подаються в оригіналі або в належним чином засвідченій копії, якщо інше не визначено цим Кодексом. Якщо для вирішення спору має значення лише частина документа, подається засвідчений витяг з нього. Учасник справи підтверджує відповідність копії письмового доказу оригіналу, який знаходиться у нього, своїм підписом із зазначенням дати такого засвідчення.

Повідомити учасникам справи, що веб-адресою сторінки в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається, є http://court.gov.ua/fair/sud0570.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та не підлягає оскарженню. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.  

Ухвала постановлена та підписана 12 червня 2023 року.

Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки: http://www.reyestr.court.gov.ua/).

                    Суддя                                                                                                                                                                       А.С. Зеленов

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.