flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/2560/23

27 червня 2023, 12:12

СПРАВА № 200/2560/23

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Краснов Ігор Флегантович

 

Відповідач:

Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області

 

Суть справи:                                                       

про зобов'язання вчинити дії щодо перерахунку пенсії

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Зеленов А.С., ухвала  про відкриття провадження  від  12 червня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження в адміністративній справі №200/2560/23 за позовом Краснова Ігоря Флегантовича (РНОКПП 2542211478, вул. Михайлівська, буд.90, кв.74, м. Селидове, Донецька область, 85400) до Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області (код ЄДРПОУ: 1386610, місцезнаходження: площа Соборна, буд.3, м. Слов’янськ, Донецька область, 84122) про визнання дій протиправними, зобов’язання вчинити певні дії.

Клопотання Краснова Ігоря Флегантовича про розгляд справи за правилами спрощеного позовного провадження – задовольнити.

Справу розглядати за правилами спрощеного позовного провадження суддею одноособово, без повідомлення учасників справи (у письмовому провадженні).

Відповідач має право подати заяву із запереченнями проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження протягом десяти днів з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі.

Встановити відповідачу п'ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали про відкриття провадження у справі, для подання відзиву на позовну заяву, який повинен бути складений та поданий за правилами, встановленими ст.162 КАС України.

Витребувати від відповідача належним чином завірену копію пенсійної справи Краснова Ігоря Флегантовича у п’ятнадцятиденний строк з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження.

Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. До відзиву додаються: 1) докази, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; 2) документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи (ч.ч. 3, 4 ст.162 КАС України).

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив (ст.163 КАС України), а відповідач - заперечення (ст.164 КАС України) протягом п`ятиденного строку, відлік якого починається, відповідно: для позивача - з моменту отримання відзиву на позов, а для відповідача - з моменту отримання відповіді на відзив.

У разі подання відповіді на відзив або заперечення до них необхідно додати: докази, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються викладені у них заперечення, якщо такі докази не надані іншою стороною;   документи, що підтверджують надіслання (надання) відповіді на відзив або заперечення і доданих до них доказів іншим учасникам справи.

Повідомити учасників справи про можливість подати процесуальні документи (заяви, клопотання, відзиви тощо) на електронну адресу суду (inbox@adm.dn.court.gov.ua), засобами поштового зв`язку, факсом та через дистанційні засоби зв`язку.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається за наступною сторінкою в мережі Інтернет: http://adm.dn.court.gov.ua

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та підлягає оскарженню з підстав порушення правил підсудності.  

Ухвалу постановлено та підписано 12 червня 2023 року.

Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки: http://www.reyestr.court.gov.ua/).

                    Суддя                                                                                                                                                                     А.С. Зеленов

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.