flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/2509/23

27 червня 2023, 12:12

СПРАВА № 200/2509/23

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Маслов Руслан Юрійович

 

Відповідач:

Військова частина А4165

 

Суть справи:

про визнання протиправним та зобов'язання нарахувати та виплатити додаткову винагороду

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Тарасенко І.М., ухвала  про прийняття позовної заяви до розгляду

 

та відкриття провадження в адміністративній справі

  від  09 червня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Відкрити провадження в адміністративній справі за позовом Маслова Руслана Юрійовича (місце реєстрації: 41627, Сумська область, Конотопський район, с. Попівка, вул. Невського, 11, РНОКПП 2848307953) до Військової частини А4165 (код ЄДРПОУ 26615012) про визнання протиправним та зобов'язання нарахувати та виплатити додаткову винагороду.

Розгляд справи провести суддею одноособово за правилами спрощеного позовного провадження.

Встановити відповідачу п’ятнадцятиденний строк з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі для подання відзиву. У разі подання відзиву, його копія та додані до нього документи мають бути надіслані (надані) до суду та позивачу одночасно.

Роз’яснити сторонам, що клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін відповідач має подати в строк для подання відзиву, а позивач – не пізніше п’яти днів з дня отримання відзиву.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет (веб-адреса сторінки   http://court.gov.ua/).

Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки: http://www.reyestr.court.gov.ua/).

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.      

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.