flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА №  200/13074/18-а

27 червня 2023, 12:15

СПРАВА №  200/13074/18-а

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Шарий  Олексій Миколайович

 

Відповідач:

Виконавчий комітет Маріупольської міської ради

 

Суть справи:

про визнання протиправним та скасування рішення № 46 від 22.03.2017р. "Про затвердження Положення про порядок розміщення зовнішньої реклами на території м. Маріуполя"

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Голошивець І.О., ухвала  рішення в адміністративній справі        від   17 травня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

 У задоволенні позовних вимог Шария Олексія Миколайовича до Виконавчого комітету Маріупольської міської ради Донецької області про визнання протиправним та скасування рішення виконавчого комітету Маріупольської міської ради від 22 березня 2017 року № 46 “Про затвердження положення про порядок розміщення зовнішньої реклами на території м. Маріуполя” - відмовити.

 Вступна та резолютивна частини рішення проголошено у судовому засіданні 17 травня 2023 року.

 Повний текст рішення виготовлено та підписано відповідно до ст. 243 Кодексу адміністративного судочинства України.

 Апеляційна скарга на рішення суду подається до суду апеляційної інстанції протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини рішення (ухвали) суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.         

 У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови судом апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.     

 

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.

 

  12.06.23