flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/11736/20-а

02 червня 2023, 12:18

СПРАВА № 200/11736/20-а

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Іващенко Андрій Андрійович

 

Відповідач:

Головне управління Пенсійного фонду України Донецької області

 

Суть справи:

про зобов'язання провести перерахунок та виплату щомісячного грошового утримання судді у відставці

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Лазарєв В.В., ухвала      про судовий контроль за виконанням судового рішення        від  01 червня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

  Зобов`язати Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області у строк до 01 вересня 2023 року подати до Донецького окружного адміністративного суду звіт про виконання рішення суду від 01.02.2020 у справі № 200/11736/20-а.

Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається до Першого апеляційного адміністративного суду протягом п'ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки: http://www.reyestr.court.gov.ua/).     

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.