flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 360/941/22

12 лютого 2024, 11:23

СПРАВА № 360/941/22

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Департамент Патрульної поліції

 

Відповідач:

Шевцов Станіслав Юрійович

 

Суть справи:

про стягнення вартості предметів однострою особистого користування, строк експлуатації яких не закінчився

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Льговська Ю.М., ухвала  відкриття провадження  від  12 лютого 2024 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження в адміністративній справі № 360/941/22 за позовом Департаменту патрульної поліції до Шевцова Станіслава Юрійовича про стягнення вартості предметів однострою особистого користування, строк експлуатації яких не закінчився.

 

Розгляд справи проводити за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи (у письмовому провадженні).

 

Запропонувати відповідачеві у п’ятнадцятиденний строк з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження у справі надати до суду відзив на позов разом з усіма доказами, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем, та документами, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього документів іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду засобами електронного зв’язку (е-mail: inbox@adm.dn.court.gov.ua) або через систему “Електронний суд”.

 

Встановити позивачеві п’ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, яка повинна відповідати вимогам  статті 163 КАС України.

 

Встановити відповідачеві п’ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, яке повинно відповідати приписам  статті 164 КАС України.

 

Повідомлення учасників справи здійснюється через електронну пошту, у тому числі неофіційну, виходячи з презумпції обізнаності (особа, яка, звертаючись до суду, в заяві, або по суті справи, або в заяві з процесуальних питань вказала свою електронну пошту, яка не є офіційною, погоджується на отримання повідомлення саме на цю електронну пошту і має цікавитись, чи отримала лист, чи ні), або через систему “Електронний суд”.

 

Учасник судового процесу, який не має електронного кабінету, повинен виконати вимоги частини другої статті 129 КАС України та за допомогою електронної пошти (телефону) негайно підтвердити суду про отримання судового повідомлення.  

 

З метою дотримання судом належного повідомлення відповідачеві надати письмову заяву на отримання судових повідомлень електронною поштою, текстовим повідомленням з використанням мобільного зв’язку (через месенджер Viber або як SMS) на виконання вимог частини першої статті 129 КАС України.

 

Повідомити учасників справи, що вони можуть отримати інформацію зі справи    на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, веб-адреса сторінки: http://adm.dn.court.gov.ua/sud0570.

 

Справа розглядатиметься суддею одноособово.

 

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання та може бути оскаржена до Першого апеляційного адміністративного суду в частині відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності шляхом подання апеляційної скарги безпосередньо до суду апеляційної інстанції протягом п’ятнадцяти днів з дня її підписання. В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.    

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.