flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Донецький окружний адміністративний суд долучився до участі у семінарі на тему: «Особливості застосування положень антикорупційного законодавства стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану»

15 лютого 2023, 15:14

15 лютого 2023 року Дніпропетровським регіональним відділенням Національної школи суддів України проведений семінар для працівників апаратів місцевих та апеляційних судів «Особливості застосування положень антикорупційного законодавства стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану: коментарі та роз’яснення. Конфлікт інтересів».

З привітальною промовою до учасників заходу звернувся директор Дніпровського РВ НШСУ Володимир Поплавський.

Спікерами та спікерками заходу виступили: Інна Білоус – суддя Вищого антикорупційного суду; Оксана Комар – начальник відділу запобігання та виявлення корупції Верховного Суду; Юрій Калашнік – головний державний інспектор відділу організації заходів з питань запобігання та виявлення корупції управління з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Дніпропетровській області.   

Мета семінару: поглиблення знань стосовно практики застосування антикорупційного законодавства щодо державних службовців органів судової влади, обговорення заходів щодо запобігання корупції в суді, отримання роз’яснень про відповідальність за порушення антикорупційного законодавства, підвищення рівня обізнаності щодо правового регулювання конфлікту інтересів у сфері правосуддя, набуття знань та поінформованості стосовно особливості електронного декларування в умовах воєнного стану, отримання практичних порад заповнення електронних декларацій. 

Наприкінці заходу учасники мали змогу прийняти участь в обговорення проблемних питань та обмінятися досвідом на запропоновані теми.

Донецький окружний адміністративний суд висловлює вдячність організаторам і спікерам за корисний захід та практичні поради.

 

 

Пресслужба суду