flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулась  презентація мобільного застосунку «єСуд»

28 вересня 2021, 16:08

У рамках співпраці Державної судової адміністрації України з Програмою ООН із відновлення та розбудови миру реалізується Програма «Ефективне врядування і залучення громадян у східній Україні».

Результатом роботи стала розробка мобільного застосунку «єСуд». Презентація відбулась 28 вересня 2021 року в режимі онлайн на You Tube-каналі порталу «Судова влада України».

Заступник Голови Державної судової адміністрації України Сергій Чорнуцький розповів про функціонал застосунку «єСуд» та перспективи його подальшого розвитку.

Відтак, учасники судового процесу можуть як слідкувати за рухом документів, так і отримувати процесуальні документи, судові повідомлення на власний смартфон. Це спрощує доступ до правосуддя як мешканцям віддалених населених пунктів так і  непідконтрольної уряду України території, а також  всім іншим жителям України.

Під час презентації розробники розповіли, що після проведення всебічного закритого тестування, мобільний застосунок доступний для вільного завантаження у GooglePlay та AppleStore.

Донецький окружний адміністративний суд долучився до трансляції на  каналі порталу «Судова влада України» в режимі онлайн.

 

Пресслужба суду за повідомленням судової влади України