flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Шановні відвідувачі суду!

06 жовтня 2021, 10:37

 

Загальновідомо, що нині у роботі органів державної влади поєднується виконання важливих для суспільства функції із значними ризиками інфікування  COVID-19, що у довготривалій перспективі впливає на безпеку та життєдіяльність держави.   

Донецький окружний адміністративний суд, як представник судової влади на підконтрольній Україні частині Донецької області, не є виключенням

Діяльність суду спрямована на забезпечення додержання принципу законності у багатьох сферах суспільного життя.

Судом вживаються всі необхідні заходи щодо запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 : (контроль температури, суворий масочний режим, оброблення дезінфікуючими засобами робочих поверхонь, фільтрацію повітря бактерицидними лампами), виконання рекомендацій щодо уникнення особистого контакту з відвідувачами та майже завершений процес вакцинації, на  COVID-19.

Втім, у Донецькому окружному адміністративному суді виявлено лабораторно підтверджений випадок захворювання на COVID-19.

Такий розвиток подій становить небезпеку у першу чергу для самих відвідувачів суду, які, як вже зазначалося, належать до категорії з високим ризиком інфікування та розвитку важкої хвороби. Обмежити доступ до правосуддя як одного з конституційних прав неможливо, тому необхідними є заходи, що мінімізують ризики передачі інфекції у судах. 

Просимо учасників процесу взяти до відома відповідну інформацію та за можливістю мінімізувати відвідування суду.

Рекомендуємо  учасникам судових справ:

- надавати документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання, заяви про отримання копій судових рішень, інших заяв, скарг, клопотань у судових справах) в електронній формі на електронну адресу суду (inbox@adm.dn.court.gov.ua);

- через особистий кабінет в системі  «Електронний суд»;

- засобами поштового зв’язку.

Нагадуємо, що  учасники розгляду справ зможуть отримати інформацію про рух відповідних справ за телефоном суду: (0626) 66-40-43 або Єдиного Контакт-центру судової влади України: 0-800-501-492.

Бережіть,  піклуйтесь про  своє здоров’я та своїх рідних!!

 

Пресслужба