flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ухвала по справі №200/9868/20-а

23 жовтня 2020, 19:10

завантажити

Донецький окружний адміністративний суд

 

 

У Х В А Л А

про відкриття провадження в адміністративній справі

 

23 жовтня 2020 року                                                             справа № 200/9868/20-а

 

Суддя Донецького окружного адміністративного суду Логойда Т.В., перевіривши виконання вимог законодавства при подачі позовної заяви Донецької обласної організації політичної партії «Команда Максима Єфімова «Наш Краматорськ» (84313, Донецька обл., м. Краматорськ, вул. Марата, 8, код ЄДРПОУ 43760275) до Краматорської міської територіальної виборчої комісії Краматорського району Донецької області (84313, Донецька обл., м. Краматорськ, пл. Миру 2, код ЄДРПОУ 43756405) про зобов'язання вчинити певні дії,

 

в с т а н о в и л а:

 

Суб’єкт відповідного виборчого процесу звернувся до суду з даним адміністративним позовом.

Позовна заява відповідає вимогам законодавства і відсутні перешкоди для відкриття провадження в адміністративній справі.

Керуючись ст. 171 Кодексу адміністративного судочинства України,

 

у х в а л и л а:

 

Відкрити провадження у вказаній адміністративній справі.

Адміністративну справу розглядати колегією у складі трьох суддів з урахуванням особливостей розгляду справ даної категорії справ, що встановлені Кодексом адміністративного судочинства України.

Справу призначити до розгляду у судовому засіданні на 13 год. 00 хв. 24 жовтня 2020 року, яке відбудеться в приміщенні Донецького окружного адміністративного суду за адресою: 84122, Донецька обл., м.Слов’янськ, вул.Добровольського, 1, про що повідомити учасників справи.

Встановити відповідачу строк для подання відзиву на позовну заяву – до 11 год. 00 хв. 24 жовтня 2020 року.

Витребувати у Донецької обласної організації політичної партії «Команда Максима Єфімова «Наш Краматорськ»:

- за наявності такого доказ дати реєстрації відповідачем подання про реєстрацію офіційних спостерігачів.

Витребувати у Краматорської міської територіальної виборчої комісії Краматорського району Донецької області:

- відповідний документ (постанову Центральної виборчої комісії) про утворення та кількісний склад Краматорської міської територіальної виборчої комісії Краматорського району Донецької області;

- оригінал подання про реєстрацію офіційних спостерігачів від Донецької обласної організації політичної партії «Команда Максима Єфімова «Наш Краматорськ» з копіями доданих до нього документами;

- доказ дати реєстрації вказаного подання відповідачем;

- докази включення 22 жовтня 2020 року в порядок денний для вирішення питань на засіданні Краматорської міської територіальної виборчої комісії Краматорського району Донецької області питання про реєстрацію офіційних спостерігачів від Донецької обласної організації політичної партії «Команда Максима Єфімова «Наш Краматорськ»;

- протокол засідання Краматорської міської територіальної виборчої комісії Краматорського району Донецької області 22 жовтня 2020 року або витяг з нього з відображенням кількості присутніх членів Комісії та результату голосування з питання про реєстрацію офіційних спостерігачів від Донецької обласної організації політичної партії «Команда Максима Єфімова «Наш Краматорськ».

Встановити строк для подання витребуваних доказів – до 11 год. 00 хв. 24 жовтня 2020 року.

Зобов’язати сторін подати до суду витребувані докази шляхом подання їх безпосередньо до Донецького окружного адміністративного суду та шляхом надіслання на офіційну електронну адресу суду inbox@adm.dn.court.gov.ua.

Повідомити учасників справи про відсутність у суду технічної можливості забезпечення учасникам справи права брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду до затвердження Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему та початку функціонування вказаної системи.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається, за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет: http://adm.dn.court.gov.ua/sud0570.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання і оскарженню не підлягає.

 

 

Суддя                                                                                                   Т.В. Логойда