flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ухвала по справі №200/8567/19-а

06 липня 2019, 10:18

Завантажити скановану копію

Донецький окружний адміністративний суд

  

У Х В А Л А

про відкриття провадження в адміністративній справі

 

 06 липня 2019 року                                                             справа № 200/8567/19-а

 

Суддя Донецького окружного адміністративного суду Логойда Т.В., перевіривши виконання вимог законодавства при подачі позовної заяви Шумакової Катерини Юріївни (84109 м.Слов’янськ, провул. Олександра Невського, 3) до Окружної виборчої комісії з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 47 (84122, м.Слов’янськ, пл. Соборна, 2) про визнання протиправною та скасування постанови, та зобов'язання вчинити певні дії,

 

 в с т а н о в и л а:

 

 Суб’єкт відповідного виборчого процесу звернувся до суду з даний адміністративним позовом.

Позовна заява відповідає вимогам законодавства і відсутні перешкоди для відкриття провадження в адміністративній справі.

Судом також встановлено, що судове рішення у даній справі може вплинути на права та обов’язки політичної партії «Європейська Солідарність», що є підставою для залучення вказаної особи в якості третьої особи в справі.

Керуючись ст. 171 Кодексу адміністративного судочинства України,

 

у х в а л и л а:

 

Відкрити провадження у вказаній адміністративній справі.

До участі в справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, залучити політичну партію «Європейська Солідарність» (04176, м.Київ, вул. Електриків, 29а, код ЄДРПОУ 21715714, електронна пошта: info@solydarnist.org).

Адміністративну справу розглядати колегією у складі трьох суддів з урахуванням особливостей розгляду справ даної категорії справ, що встановлені Кодексом адміністративного судочинства України.

Справу призначити до розгляду у судовому засіданні на 13 год. 00 хв. 07 липня 2019 року, яке відбудеться в приміщенні Донецького окружного адміністративного суду за адресою: 84122, Донецька обл., м.Слов’янськ, вул.Добровольського, 1, про що повідомити учасників справи.

Встановити відповідачу строк для подання відзиву на позовну заяву – до 15 год. 00 хв. 06 липня 2019 року.

Звернути увагу учасників справи, що відповідно до ч. 1 ст. 269 Кодексу адміністративного судочинства України у даній категорії справ заявами по суті справи є позовна заява та відзив на позовну заяву (відзив).

Витребувати у Окружної виборчої комісії з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 47:

- оригінал та завірену копію подання від 03 липня 2019 року щодо кандидатур до складу ДВК з виборів народних депутатів України звичайних та/або спеціальних виборчих дільниць політичної партії «Європейська Солідарність», депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання, з датою та номером його реєстрації;

- оригінали та завірені копії заяв на участь у роботі дільничних виборчих комісій та заяв про згоду виконувати відповідні посадові обов'язки голови, заступника голови або секретаря виборчої комісії, що додані до вказаного подання;

- оригінали та завірені копії всіх документів, які були використані при прийнятті оскарженої постанови від 05 липня 2019 року № 11;

- всі інші, наявні у відповідача докази, що стосуються предмету спору.

Встановити строк для подання витребуваних доказів – до 15 год. 00 хв. 06 липня 2019 року.

Повідомити учасників справи про відсутність у суду технічної можливості забезпечення учасникам справи права брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду до затвердження Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему та початку функціонування вказаної системи.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається, за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет: http://adm.dn.court.gov.ua/sud0570.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання і оскарженню не підлягає.

 

 

Суддя                                                                                                   Т.В. Логойда