flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ухвала по справі №200/8746/19-а

10 липня 2019, 19:30

Завантажити скановану копію

200/8746/19-а

Україна

 Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

 про відкриття провадження в адміністративній справі


10 липня 2019 р.                                                  Справа №200/8746/19-а  

 

приміщення суду за адресою:  84122, м.Слов'янськ, вул. Добровольського,  1


 

Суддя Донецького окружного адміністративного суду Галатіна О.О., ознайомившись з матеріалами позовної заяви Політичної партії «Європейська Солідарність» (04176, м. Київ, вул. Електриків, буд. 29а) в особі представника Уповноваженої особи партії Слащова Руслана Геннадійовича (Донецька обл., м. Білицьке, вул. Перемоги, буд. 12, кв. 5) до Окружної виборчої комісії з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу №50 (Донецька область, м. Покровськ, вул. Поштова, буд. 13) про скасування постанови № 50 від 05 липня 2019 року та зобов’язання вчинити певні дії, суд -

 

В С Т А Н О В И В:

 

10 липня 2019 року о 17 год. 33 хв. до Донецького окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Політичної партії «Європейська Солідарність» в особі представника Уповноваженої особи партії Слащова Руслана Геннадійовича  до Окружної виборчої комісії з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу №50 про скасування постанови № 50 від 05 липня 2019 року та зобов’язання вчинити певні дії.

Позовна заява підсудна Донецькому окружному адміністративному суду, подана особою, яка має адміністративну процесуальну дієздатність.

Позовна заява відповідає вимогам ст.ст. 160, 161, 172 Кодексу адміністративного судочинства України.

Позовну заяву належить розглядати в порядку адміністративного судочинства.

Керуючись ст. 171, 173, 179, КАС України, суд -

 

У Х В А Л И В:

 

Відкрити провадження в адміністративній справі за позовом Політичної партії «Європейська Солідарність» в особі представника Уповноваженої особи партії Слащова Руслана Геннадійовича  до Окружної виборчої комісії з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу №50 про скасування постанови № 50 від 05 липня 2019 року та зобов’язання вчинити певні дії.

Призначити судове засідання у справі на 11 липня 2019 року о 11 годині 00 хвилин в приміщенні Донецького окружного адміністративного суду за адресою: 84122, Донецька область, м. Слов`янськ, вул. Добровольського, 1.

Позивачу надати: оригінали всіх документів, копії яких приєднані до позовної заяви (для огляду); документ на підтвердження повноважень представника та документ, що підтверджує його особу (для огляду).

Відповідачу надати суду документ на підтвердження повноважень представника та документ, що підтверджує його особу (для огляду), відзив на позовну заяву. До відзиву додаються докази, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Витребувати у Окружної виборчої комісії з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу №50 постанову про утворення дільничних комісій.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається, за сторінкою на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет.

Явка представників сторін у судове засідання є обов’язковою.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту підписання, крім випадків відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності.  


Суддя                                                                                  О.О. Галатіна