flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ухвала по справі №200/8954/20-а

29 вересня 2020, 19:15

Завантажити скановану копію

 

 

Україна

 Донецькийокружнийадміністративний суд

У Х В А Л А

 про прийняттяпозовної заяви до розгляду та відкриттяпровадження у справі

 

29 вересня 2020 р.                                                  Справа №200/8954/20-а  

 

приміщення суду за адресою:  84122, м.Слов'янськ, вул. Добровольського,  1

 

 СуддяДонецького окружного адміністративного суду Лазарєв В.В., розглянувшипозовнузаявуДонецькоїобласноїорганізаціїполітичноїпартії «За майбутнє» (місцезнаходження: вул. Центральна, 51/1, м. Волноваха, Донецька область, 85700) до ПокровськоїміськоїтериторіальноївиборчоїкомісіїПокровського району Донецькоїобласті (місцезнаходження: вул. Поштова, буд. 13, м. Покровськ, Донецька область, 85300) про визнанняпротиправною та скасування постанови, зобов’язаннявчинитипевнідії,-

 

В С Т А Н О В И В:

 

29 вересня 2020 року до Донецького окружного адміністративного суду надійшлапозовназаяваДонецькоїобласноїорганізаціїполітичноїпартії «За майбутнє» до ПокровськоїміськоїтериторіальноївиборчоїкомісіїПокровського району Донецькоїобласті, в якій просить: 1) визнатипротиправною та скасувати Постанову ПокровськоїміськоготериторіальноївиборчоїкомісіїПокровського району Донецькоїобласті № 31 від 27 вересня 2020 року "Про відмову в реєстраціїкандидатів у депутативисунутихДонецькоюобласноюорганізацієюполітичноїпартії "ЗА МАЙБУТНЄ" на місцевийвиборах 25 жовтня 2020 року"; 2) зобов'язативідповідача повторно розглянутизаявувід 24.09.2020 року Донецькоїобласноїорганізаціїполітичноїпартії "ЗА МАЙБУТНЄ" та додані до неїдокументи про реєстраціюкандидатів у депутатиПокровськоїміської ради Покровського району ДонецькоїобластівисунутихДонецькоюобласноюорганізацієюполітичноїпартії "ЗА МАЙБУТНЄ". Позивачвважаєоскаржувану постанову відповідачапротиправною, оскількиостаннюприйнятовідповідачем з порушеннямвимогвиборчогозаконодавства.

Позовназаявавідповідаєвимогамстаттям 160, 161, 172, 273, 276 Кодексу адміністративногосудочинстваУкраїни, підсуднаДонецькому окружному адміністративному суду, подана особою, яка маєадміністративнупроцесуальнудієздатність. Позовнузаявуналежитьрозглядатив порядкуадміністративногосудочинства.

Підстави для поверненняпозовної заяви особі, яка її подала, а також для відмови у відкриттіпровадження в адміністративнійсправіабозалишенняпозовної заяви без розглядувідсутні.

Керуючисьст.ст. 160, 161, 171, 273, 276 Кодексу адміністративногосудочинстваУкраїни, -

У Х В А Л И В:

          

Прийнятипозовнузаяву до розгляду та відкритипровадження в адміністративнійсправі за позовомДонецькоїобласноїорганізаціїполітичноїпартії «За майбутнє» до ПокровськоїміськоїтериторіальноївиборчоїкомісіїПокровського району Донецькоїобласті про визнанняпротиправною та скасування постанови, зобов’язаннявчинитипевнідії.

Розглядсправипроводитиколегіально у складітрьохсуддів.

Справу призначити до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на 30 вересня 2020 року о 14:00 год. в приміщенніДонецького окружного адміністративного суду за адресою: 84122, Донецька область, м. Слов’янськ, вул. Добровольського, 1.

Позивачунадатидокументи на підтвердженняповноваженьпредставниказгідно ст. ст. 59, 60 КАС України (за необхідністю); оригінали (для огляду) всіхдокументів, копіїякихприєднані до позовної заяви.

Відповідачунадатидокументи на підтвердженняповноваженьпредставниказгідно ст. ст. 59, 60 КАС України та документ, щопідтверджуєйого особу (копії до справи та оригінали для огляду).

Відповідачу у строк до 30 вересня 2020 року до 11:00 годининадати:

- всіматеріали на підставіякихбулоприйнятооскаржувану постанову, в тому числізаяву про реєстраціюкандидатів у депутативисунутихДонецькоюобласноюорганізацієюполітичноїпартії «За майбутнє» з додаткамизгіднодовідки №43 від 24.09.2020 року;

- доказиотриманнязаявФіль Д.Д., Чорногор В.Ю., Юрченка Р.А., Двадцятник О.Г. Марчиладзе Г.О. про відкликаннязгодибалотуватися кандидатом у єдиномубагатомандатномуокрузі №3 з виборівдепутатівПокровськоїміської ради (реєстрвхідноїкореспонденції, тощо) та доказиповідомленняорганізаціїпартії про отримання таких заяв.

Встановитивідповідачу строк для поданнявідзиву на позовнузаяву до 30 вересня 2020 року до 11:00 години.

Копіявідзиву та доданих до ньогодокументів повинна бути надіслана (надана) іншимучасникамсправиодночасно з надісланням (наданням) відзивудо суду. До відзивудодаються: 1) докази, якіпідтверджуютьобставини, на якихґрунтуютьсязапереченнявідповідача, якщотакідокази не наданіпозивачем; 2) документи, щопідтверджуютьнадіслання (надання) відзиву і доданих до ньогодоказівіншимучасникамсправи (частини 3, 4 статті 162 КАС України).

Письмовідоказиподаються в оригіналіабо в належним чином засвідченійкопії, якщоінше не визначеноцим Кодексом. Електроннідоказиподаються в оригіналіабо в електроннійкопії, засвідченійелектроннимцифровимпідписом, прирівняним до власноручногопідписувідповідно до Закону України «Про електроннийцифровийпідпис» (ч. 2 ст. 94, ч. 2 ст. 99 КАС України).

Учасникисправиможутьотриматиінформацію по справі, яка розглядатиметься за наступноюсторінкою в мережіІнтернет http://adm.dn.court.gov.ua.

Ухвала набираєзаконноїсили з моменту їїпідписаннясуддею та не підлягаєоскарженню.  

 

Суддя                                                                                  В.В. Лазарєв