flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 805/4630/17-а

27 червня 2023, 12:17

СПРАВА № 805/4630/17-а

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Центральне об'єднане управління Пенсійного фонду України м.Маріуполя Донецької області

 

Відповідач:

Товариство з обмеженою відповідальністю "Азовпромлюкс"

 

Суть справи:

про стягнення заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пенсій на суму 33187,00 грн.

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Зінченко О.В., ухвала  про видачу дубліката виконавчого листа  від  06 червня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Заяву Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області про поновлення строку пред’явлення виконавчого документа до виконання та про видачу дубліката виконавчого листа по справі №805/4630/17 за позовом Центрального об’єднаного управління Пенсійного фонду України м. Маріуполя Донецької області до   Товариства з обмеженою відповідальністю “Азовпромлюкс” про стягнення заборгованості, - задовольнити.

Поновити строк для пред’явлення до виконання виконавчого листа Донецького окружного адміністративного суду по справі №805/4630/17 за позовом Центрального об’єднаного управління Пенсійного фонду України м. Маріуполя Донецької області до   Товариства з обмеженою відповідальністю “Азовпромлюкс” про стягнення заборгованості до 06 вересня 2023 року.

Видати Головному управлінню Пенсійного фонду України в Донецькій області дублікат виконавчого листа по справі №805/4630/17 за позовом Центрального об’єднаного управління Пенсійного фонду України м. Маріуполя Донецької області до   Товариства з обмеженою відповідальністю “Азовпромлюкс” про стягнення заборгованості.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня його проголошення, відповідно до статті 295 КАС України.

Згідно приписів статті 297 КАС України, апеляційна скарга подається безпосередньо до суду апеляційної інстанції.

Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки: http://www.reyestr.court.gov.ua/).

Ухвала складена та підписана 06 червня 2023 року.    

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.