flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 805/3105/13-а

27 червня 2023, 12:18

СПРАВА № 805/3105/13-а

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Управління Пенсійного фонду України в м. Дзержинську Донецької області

 

Відповідач:

Відкрите акціонерне товариство "Трест "Артемшахтобуд"

 

Суть справи:

про стягнення заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пенсій

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Волгіна Н.П., ухвала  про призначення до розгляду заяви про заміну сторони виконавчого провадження  від  05 червня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Прийняти до розгляду заяву Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області про заміну сторони у виконавчому провадженні.

Призначити судове засідання з розгляду заяви Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області про заміну сторони у виконавчому провадженні - на  12 червня 2023 року о 8-00 год в приміщенні Дніпропетровського окружного адміністративного суду за адресою: 49089, м. Дніпро, вул. Академіка Янгеля, буд. 4.

Повідомити заявника, Відкрите акціонерне товариство “Трест” “Артемшахтобуд” та Дружківський відділ державної виконавчої служби у Краматорському районі Донецької області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) про те, що у зв`язку із триванням в країні воєнного стану, запровадженого Президентом України, та карантину, запровадженого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), явка учасників у судове засідання не є обов`язковою.

У разі виявлення наміру взяти участь в судовому засіданні особа має надати суду документ, що посвідчує особу/особу представника; документ, що підтверджує повноваження представника відповідно до    ст. 59 Кодексу адміністративного судочинства України.

Документи мають направлятись до суду через підсистему “Електронний суд” або шляхом направлення їх електронною поштою на офіційну електронну адресу Донецького окружного адміністративного суду (inbox@adm.dn.court.gov.ua).

Ухвала набирає законної сили з дати її підписання та оскарженню не підлягає.

Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки:    http://www.reyestr.court.gov.ua/).       

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.