flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/2296/23

27 червня 2023, 12:19

СПРАВА № 200/2296/23

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Колесник Геннадій Миколайович

 

Відповідач:

Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області

 

Суть справи:

про скасування рішення та збов'язання провести перерахунок та виплату пенсії за вислугу років

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Зеленов А.С., ухвала  про продовження процесуальних строків  від  05 червня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Продовжити Колеснику Геннадію Миколайовичу строк для усунення недоліків у справі №200/2296/23 за позовом Колесника Геннадія Миколайовича до Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області про визнання дій протиправними, зобов’язання вчинити певні дії.

Встановити позивачу десятиденний строк з дня отримання цієї ухвали на усунення недоліків позовної заяви відповідно до ухвали суду від 29 травня 2023 року.

Якщо позивач усуне недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом, вона вважається поданою у день первинного її подання до адміністративного суду та приймається до розгляду, про що суд постановляє ухвалу в порядку, встановленому ст.171 КАС України.

У разі невиконання вимог цієї ухвали позовна заява буде вважатися неподаною і буде повернута позивачу.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає. Ухвалу постановлено та підписано 5 червня 2023 року.

Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки: http://www.reyestr.court.gov.ua/).

                    Суддя                                                                                                                                                                   А.С. Зеленов

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.