flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/2383/23

27 червня 2023, 12:19

СПРАВА № 200/2383/23

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Касяненко Наталя Володимирівна

 

Відповідач:

Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області

 

Суть справи:

про визнання протиправним і скасування рішення, зобов'язання вчинити

певні дії,

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Бабіч С.І., ухвала  про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі  від  05 червня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Прийняти до розгляду позовну заяву Касяненко Наталі Володимирівни до Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області про визнання протиправним і скасування рішення, зобов'язання вчинити певні дії та відкрити провадження у справі № 200/2383/23.

 

Призначити дану справу до розгляду у порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін.

 

Встановити відповідачу строк для подання відзиву на позов - п'ятнадцять днів з дня вручення даної ухвали.

 

Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

 

До відзиву додаються:

 

1) докази, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем;

 

2) документи, що підтверджують надсилання (надання) відзиву і усіх доданих до нього доказів іншим учасникам справи (частини 3 та 4 статті 162 КАС України).

 

Витребувати у Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області:

 

- копії усіх матеріалів з пенсійної справи Касяненко Наталі Володимирівни, РНОКПП 2270812005 (при неможливості надати копії документів, які містяться у матеріалах паперової пенсійної справи, надати усі матеріали з електронної пенсійної справи);

 

- всі наявні документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у справі.

 

Усі відповідні заяви, клопотання та докази сторони по справі мають направити через підсистему "Електронний суд" Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи або на електронну адресу адміністративного суду: inbox@adm.dn.court.gov.ua (з використанням електронного цифрового підпису).

 

Позивачка має право подати до суду відповідь на відзив протягом п'яти днів з дня отримання відзиву на позовну заяву, а відповідач має право подати до суду заперечення протягом п'яти днів з дня отримання відповіді на відзив. До відповіді на відзив та заперечень застосовуються правила, встановлені частинами 2-4 статті 162 КАС України.

 

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному вебпорталі Судової влади України в мережі інтернет за вебадресою: http://adm.dn.court.gov.ua/sud0570/.

 

Ухвала складена та підписана 05 червня 2023 року.

 

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту підписання. 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.