flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА №  200/2397/22

27 червня 2023, 12:20

СПРАВА №  200/2397/22

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Товариство з обмеженою відповідальністю "Маріупольський інвестиційно-дослідницький інформаційний центр"

 

Відповідач:

Виконавчий комітет Маріупольської міської ради

 

Суть справи:

про скасування рішення

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Голошивець І.О., ухвала  про закриття провадження у справі  від   11 травня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

 Закрити провадження у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю “Маріупольський інвестиційно-дослідницький інформаційний центр”  до Виконавчого комітету Маріупольської міської ради  про визнання протиправними дії та зобов’язання вчинити певні дії.

 Роз`яснити позивачеві право звернутися з позовом до господарського суду.

 Повторне звернення до суду зі спору між тими самими сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав не допускається.

 Ухвала набирає законної сили у строк та у порядку, що визначені    статтею 256 КАС України, і може бути оскаржена до Першого апеляційного адміністративного суду шляхом подання апеляційної скарги протягом п’ятнадцяти днів з дня складання повного тексту ухвали. 

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.

 

  05.06.23