flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/1984/23

27 червня 2023, 12:20

СПРАВА № 200/1984/23

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Харківський національний університет внутрішніх справ

 

Відповідач:

Моргай Крістіна Сергіївна

 

Суть справи:

про стягнення коштів у суммі 41 866,80 грн

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Зінченко О.В., ухвала  про відкриття спрощенного провадження  від  05 червня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Прийняти позовну заяву до розгляду.

 

Відкрити провадження в адміністративній справі за позовом Харківського національного університету внутрішніх справ до Моргай Крістіни Сергіївни про стягнення коштів.

 

Розгляд справи провести суддею одноособово за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи (у письмовому провадженні).

 

Зобов’язати відповідача у п'ятнадцятиденний строк, з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі подати відзив     на позовну заяву і всі письмові       докази, що підтверджують заперечення проти позову, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

 

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, справу буде розглянуто судом за наявними матеріалами.

 

Роз'яснити сторонам, що позивач має право подати до суду відповідь на відзив, а відповідач - заперечення до початку розгляду справи по суті.

 

Учасники справи мають можливість надсилати заяви по адміністративній справі на офіційну електронну адресу Донецького окружного адміністративного суду (inbox@adm.dn.court.gov.ua).

 

Учасники справи мають можливість отримати інформацію по справі, що розглядається на офіційному веб - порталі судової влади України в мережі Інтернет (htt://court.gov.ua).

 

Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки: http://www.reyestr.court.gov.ua/).

 

Ухвала оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту її підписання.

 

Ухвала складена та підписана 05 червня 2023 року.  

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.