flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 2а-11496/10/0570

27 червня 2023, 12:21

СПРАВА № 2а-11496/10/0570

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

УПФУ в м. Артемівську та Артемівському районі

 

Відповідач:

ПАТ "Артемівський машинобудівний завод "Побєда труда"

 

Суть справи:

про стягнення заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Стойка В.В., ухвала  про видачу дубліката виконавчого листа  від  05 червня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

В задоволенні заяви   Головного управління Пенсійого фонду в Донецькій області про видачу дублікату виконавчого листа по справі за позовом управління Пенсійного фонду України в місті Артемівську до Відкритого акціонерного товариства “Артемівський машинобудівний завод “Побєда труда” про стягнення заборгованостіставку пенсій, - відмовити.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення, якщо інше не передбачено цим Кодексом. Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею (суддями).

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до суду апеляційної інстанції   протягом пятнадцяти днів з дня її проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини ухвали суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.            

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.