flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 805/4394/17-а

31 серпня 2023, 14:25

СПРАВА № 805/4394/17-а

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Ясинуватське об’єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області

 

Відповідач:

Товариство з обмеженою відповідальністю "Сільськогосподарське пілприємство "Агроінвест"

 

Суть справи:

про стягнення заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пенсій на суму 1814,22 грн.

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Лазарєв В.В., ухвала    від  30 серпня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

  У задоволенні заяві Головного управління Пенсійного фонду України в   Донецькій області про поновлення пропущеного строку для пред’явлення виконавчого документа до виконання по справі № 805/4394/17-а за позовом Ясинуватського об’єднаного Управління Пенсійного фонду України Донецької області до товариства з обмеженою відповідальністю “Сільськогосподарське товариство “Агроінвест” про стягнення заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій за період з червня 2017 року по листопад 2017 у розмірі 1814,22 грн. - відмовити.

Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається до Першого апеляційного адміністративного суду протягом п'ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки: http://www.reyestr.court.gov.ua/).      

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.