flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справа № 2а/0570/3297/2011

17 лютого 2016, 15:00

 ПОВІСТКА

про виклик до суду в адміністративній справі № 2а/0570/3297/2011

 

Донецький окружний адміністративний суд викликає Павленка Павла Павловича о 15 год. 00  хв. 3 березня 2016 року за адресою: м. Слов'янськ, вул. Добровольського, 1, (суддя  Волгіна Н.П.) як позивача у справі за позовом  Павленка Павла Павловича до Територіального управління державної судової адміністрації в Донецькій області, Управління Державної казначейської служби України у Мар’їнському районі Донецької області про визнання неправомірними дій та бездіяльності, стягнення коштів та моральної шкоди, - для участі у судовому засіданні з розгляду справи.

 

 

Кому:  Павленку Павлу Павловичу

Куди:  85600, м. Мар’їнка, пр. Ворошилова, 45/8

 

Наслідки не прибуття за викликом до суду: в адміністративних справах наслідки нез'явлення на судове засідання осіб, які беруть участь у справі, передбачені статтями 128, 129 КАС України.

 

 

Суддя                                                                                           Волгіна Н.П.

 

Роз’яснення наслідків неприбуття в судове засідання осіб, що беруть участь у справі:

 

1. Відповідно до ст. 40 КАС України Особи, які беруть участь у справі, зобов'язані під час провадження у справі повідомляти суд про зміну місця проживання (перебування, знаходження), роботи, служби. У разі неповідомлення про зміну адреси повістка надсилається їм за останньою адресою і вважається врученою. 

2. Відповідно до ст.128 КАС України передбачені наслідки неприбуття в судове засідання осіб, що беруть участь у справі, зокрема, суд відкладає розгляд справи в разі:  неприбуття у судове засідання сторони (сторін) або будь-кого з інших осіб, які беруть участь у справі, про яких немає відомостей, що їм вручені повістки; неприбуття в судове засідання відповідача, який не є суб'єктом владних повноважень, належним чином повідомленого про дату, час і місце судового розгляду, якщо від нього не надійшло заяви про розгляд справи за його відсутності.