flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справа № 2а-16831/10/0570

17 лютого 2016, 15:00

 П О В І С Т К А

про виклик до суду

в адміністративній справі № 2а-16831/10/0570

 

Донецький окружний адміністративний суд викликає Ювченко Людмилу Прокопівну 25 лютого 2016 року о 09 год. 00  хв. за адресою: м. Слов'янськ, вул. Добровольського, 1, (суддя  Голошивець І.О. ) як позивача у справі за позовом  Ювченко Людмили Прокопівни до Державної судової адміністрації України, Кабінету Міністрів України, Міністерства фінансів України, Головного управління Державного казначейства України при Міністерстві фінансів України, Апеляційного суду Донецької області про визнання бездіяльності неправомірною та зобов’язання вчинити певні дії - для участі у судовому засіданні з розгляду справи.

 

 

Кому:  Ювченко Людмила Прокопівна

Куди:  83015, м. Донецьк, майдан Правосуддя, 1

 

Наслідки не прибуття за викликом до суду: в адміністративних справах наслідки нез'явлення на судове засідання осіб, які беруть участь у справі, передбачені статтями 128, 129 КАС України.

 

 

Суддя                                                                                                                 Голошивець І.О.

 

Роз’яснення наслідків неприбуття в судове засідання осіб, що беруть участь у справі:

 

1. Відповідно до ст. 40 КАС України Особи, які беруть участь у справі, зобов'язані під час провадження у справі повідомляти суд про зміну місця проживання (перебування, знаходження), роботи, служби. У разі неповідомлення про зміну адреси повістка надсилається їм за останньою адресою і вважається врученою. 

2. Відповідно до ст.128 КАС України передбачені наслідки неприбуття в судове засідання осіб, що беруть участь у справі, зокрема, суд відкладає розгляд справи в разі:  неприбуття у судове засідання сторони (сторін) або будь-кого з інших осіб, які беруть участь у справі, про яких немає відомостей, що їм вручені повістки; неприбуття в судове засідання відповідача, який не є суб'єктом владних повноважень, належним чином повідомленого про дату, час і місце судового розгляду, якщо від нього не надійшло заяви про розгляд справи за його відсутності.