flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справа № 2а/0570/17319/2011

07 липня 2016, 15:00

ПОВІСТКА

про виклик до суду в адміністративній справі № 2а/0570/17319/2011

 

 Донецький окружний адміністративний суд викликає:

 

представника Державного підприємства “Донецька обласна дирекція з ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств” в особі відокремленого підрозділу Донецької виконавчої дирекції з ліквідації шахт Державного підприємства “Донецька обласна дирекція з ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств” 

 

18 липня 2016 року об 17 год. 00 хв. за адресою: м. Слов'янськ, вул. Добровольського, 1, (суддя  Волгіна Н.П. ) для участі у судовому засіданні з розгляду справи № 2а/0570/17319/2011 за позовом Управління Пенсійного фонду України в Пролетарському районі м. Донецька до Державного підприємства “Донецька обласна дирекція з ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств” в особі відокремленого підрозділу Донецької виконавчої дирекції з ліквідації шахт Державного підприємства “Донецька обласна дирекція з ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств” про стягнення заборгованості.

 

Кому: Державному підприємству “Донецька обласна Дирекція з ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств”“Донецька обласна дирекція з ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств” в особі відокремленого підрозділу Донецької виконавчої дирекції з ліквідації шахт Державного підприємства “Донецька обласна дирекція з ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств” 

Куди:    86132, м. Макіївка, вул. Успенського, 3-Д;

83031, м. Донецьк, вул. Розкішна, 1

 

Додатково просимо подати такі докази:

- визначені в ухвалі суду від 7 липня 2016 року у справі № 2а/0570/17319/2011, з текстом якої можна ознайомитись на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень http://www.reyestr.court.gov.ua/.

 

Наслідки не прибуття за викликом до суду: в адміністративних справах наслідки нез'явлення на судове засідання осіб, які беруть участь у справі, передбачені статтями 128, 129 КАС України.

 

 

Суддя                                                                                                                                                Волгіна Н.П.

 

 

Роз’яснення наслідків неприбуття в судове засідання осіб, що беруть участь у справі:

 

1. Відповідно до ст. 40 КАС України Особи, які беруть участь у справі, зобов'язані під час провадження у справі повідомляти суд про зміну місця проживання (перебування, знаходження), роботи, служби. У разі неповідомлення про зміну адреси повістка надсилається їм за останньою адресою і вважається врученою. 

2. Відповідно до ст. 128 КАС України передбачені наслідки неприбуття в судове засідання осіб, що беруть участь у справі, зокрема, суд відкладає розгляд справи в разі:  неприбуття у судове засідання сторони (сторін) або будь-кого з інших осіб, які беруть участь у справі, про яких немає відомостей, що їм вручені повістки; неприбуття в судове засідання відповідача, який не є суб'єктом владних повноважень, належним чином повідомленого про дату, час і місце судового розгляду, якщо від нього не надійшло заяви про розгляд справи за його відсутності.