flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справа № 805/6079/14

16 вересня 2016, 10:36

 

 

Україна

  Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

 

 

           23 серпня 2016 року                                               Справа № 805/6079/14

 

приміщення суду за адресою:  84122, м.Слов'янськ, вул. Добровольського,  1

 

 

 Суддя Донецького окружного адміністративного суду Кошкош О.О., розглянувши в порядку письмового провадження  адміністративну справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю “КСІТІ” до Державної податкової інспекції у Печерському районі Головного управління ДФС у м. Києві про визнання протиправними дій та зобов’язання вчинити певні дії, 

                                               В С Т А Н О В И В:

15 травня 2014 року Товариство з обмеженою відповідальністю “КСІТІ” звернулося до Донецького окружного адміністративного з адміністративним з позовом до Державної податкової інспекції у Печерському районі Головного управління ДФС у м. Києві про визнання протиправними дій та зобов’язання вчинити певні дії.

Представник позивача до  судового засідання не з’явився, через відділ діловодства та документообігу Донецького окружного адміністративного суду надав заяву зупинення провадження для надання додаткових доказів.

Представник відповідача  у судове засідання не з’явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлений належним чином.

У відповідності до п. 4 ч. 2 ст. 156 Кодексу адміністративного судочинства України, суд має право зупинити провадження у справі в разі наявності інших причин за обґрунтованим клопотанням сторони або третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору до терміну, встановленого судом.

З огляду на викладене, суд вважає, що клопотання є достатнє обґрунтованим, тому  задовольняє його та зупиняє провадження в справі до 19 вересня 2016 року.

На підставі викладеного, керуючись п. 4 ч. 2 ст. 156 КАС України, суд

                                                  У Х В А Л И В:

Провадження в адміністративній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю “КСІТІ” до Державної податкової інспекції у Печерському районі Головного управління ДФС у м. Києві про визнання протиправними дій та зобов’язання вчинити певні дії  зупинити  до 19 вересня 2016 року до 10 год. 45 хв.

Ухвала може бути оскаржена  в апеляційному порядку до Донецького апеляційного адміністративного суду через суд першої інстанції протягом п’яти  днів з дня отримання копії ухвали з подачею копії апеляційної скарги до суду апеляційної інстанції. 

 

 

           Суддя                                                                                               Кошкош О.О.