flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справа № 805/863/17-а

23 березня 2017, 09:46

 Порядок підтвердженняотриманнясудовоїповістки

 

            Відповідно до ч. 1 ст..38 КАС України, протягомдвохробочихднів,  Визобов’язаніпідтвердитиотриманнясудовоїповістки  за допомогоюелектронноїпошти (факсу, телефону).Такепідтвердження є достатнімдоказомналежностіповідомлення про дату, час і місце судового розгляду. Якщопротягомдвохробочихднів з дня направлення тексту повісткипідтвердження про отриманняповістки не надійшло, секретар судового засіданняскладає про цедовідку, щоприєднується до справи і є достатнімдоказомналежностіповідомлення про дату, час і місце судового розгляду

            Просимо при підтвердженніотриманняелектронноїповісткипосилатися на номер справи та суддю.

            Електронна адреса суду: povestka@adm.dn.court.gov.ua

            Телефон:0(6262) 3-33-71

           

Донецькийокружнийадміністративний суд

84122, м.Слов'янськ,

вул. Добровольського,  1

ПОВІСТКА

про виклик до суду в адміністративнійсправі

 

Справа № 805/863/17-а                                Суддя по справіМолочна І. С.

 

 

Комунальналікувально-профілактичнаустанова "Районнийпротитуберкульозний диспансер Волноваського району"

 

Викликаєтьсяна  05квітня 2017 року , на  10:30  год 

 

В Донецькийокружнийадміністративний суд по адміністративнійсправі за позовомУправлінняПенсійного фонду України у ВолноваськомурайоніДонецькоїобласті          

до  Комунальналікувально-профілактичнаустанова "Районнийпротитуберкульозний диспансер Волноваського району"  

 про стягненнязаборгованості з відшкодуванняфактичнихвитрат на виплату та доставку пенсій на суму 390447,55 грн

 в якостівідповідача

Додатковопропонуємонадатитакідокази:

 

1. 

2.

3

4.

5.

 

            Особа, яка викликається до суду, зобов’язана, направити до суду представника  взазначений день та годину та зобов’язанаповідомити про наявністьповажних причин, якщо нема  можливостіприбути в судовезасідання.

Одночасноповідомляємо, що Ви маєте право одержатибезпосередньо у суді:

1. 

2.

3.

 

 

             22.03.17

 

Роз’ясненнянаслідківнеприбуття в судовезасіданняосіб, щоберуть участь у справі:

 

1. Відповідно до ст..40 КАС УкраїниОсоби, якіберуть участь у справі, зобов'язаніпід час провадження у справіповідомляти суд про змінумісцяпроживання (перебування, знаходження), роботи, служби. У разінеповідомлення про змінуадресиповістканадсилаєтьсяїм за останньоюадресою і вважаєтьсяврученою. 

2. Відповідно до ст..128 КАС Українипередбаченінаслідкинеприбуття в судовезасіданняосіб, щоберуть участь у справі, а саме:

2.1. Суд відкладаєрозглядсправи в разі:  1) неприбуття у судовезасіданнясторони (сторін) або будь-кого з іншихосіб, якіберуть участь у справі, про якихнемаєвідомостей, щоїмврученіповістки; 2) неприбуття в судовезасіданняпозивача, належним чином повідомленого про дату, час і місце судового розгляду, якщовіднього не надійшло заяви про розглядсправи за йоговідсутності; 3) неприбуття в судовезасіданнявідповідача, який не є суб'єктомвладнихповноважень, належним чином повідомленого про дату, час і місце судового розгляду, якщовіднього не надійшло заяви про розглядсправи за йоговідсутності; 4) якщо суд визнавобов'язковоюособисту участь особи, яка бере участь у справі, у судовому розгляді, а вона не прибула.

2.2 Неприбуття в судовезасідання без поважних причин представникасторониаботретьої особи, якіприбули в судовезасідання, абонеповідомлення ним про причини неприбуття не є перешкодою для розглядусправи. Проте за клопотаннямсторони та з урахуваннямобставин у справі суд можевідкластиїїрозгляд.

2.3. У разі повторного неприбуттяпозивача, належним чином повідомленого про дату, час і місце судового розгляду, без поважних причин або без повідомлення ним про причини неприбуття, якщовіднього не надійшло заяви про розглядсправи за йоговідсутності, суд залишаєпозовнузаяву без розгляду.

2.4. У разінеприбуттявідповідача - суб'єктавладнихповноважень, належним чином повідомленого про дату, час і місце судового розгляду, без поважних причин або без повідомлення ним про причини неприбуттярозглядсправи не відкладається і справу може бути вирішено на підставінаявних у нійдоказів. Ці ж наслідкизастосовуються у разі повторного неприбуття за таких самих умов відповідача, який не є суб'єктомвладнихповноважень.

2.5. Наслідки, визначенічастинами другою - четвертою цієїстатті, застосовуються й у разі, якщосторона без поважних причин залишить залу судового засідання.

2.6. Якщонемаєперешкод для розглядусправи у судовому засіданні, визначенихцієюстаттею, але прибули не всі особи, якіберуть участь у справі, хоча і булиналежним чином повідомлені про дату, час і місце судового розгляду, суд має право розглянути справу у письмовомупровадженні у разівідсутності потреби заслухатисвідкачиексперта.

3. Відповідно до ч.4 ст.155 КАС України суд своєюухвалоюзалишаєпозовнузаяву без розгляду, якщо: позивач повторно не прибув у попереднєсудовезасіданнячи у судовезасідання без поважних причин або без повідомлення ним про причини неприбуття, якщовіднього не надійшло заяви про розглядсправи за йоговідсутності;