flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справа № 805/4761/16-а

31 березня 2017, 11:17

  

 

Україна

  Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про відкриття провадження в адміністративній справі

 

                    17 березня 2017 року                                 Справа № 805/4761/16-а

 

приміщення суду за адресою:  84122, м.Слов'янськ, вул. Добровольського,  1

  

     Суддя Донецького окружного адміністративного суду Кошкош О.О., розглянувши адміністративний позов Маріупольської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Донецькій області до Руднєвої Ірини Валеріївни про стягнення заборгованості, -

                                                   ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до Донецького окружного адміністративного суду з адміністративним позовом до Руднєвої Ірини Валеріївни про стягнення заборгованості з транспортного податку у розмірі 25000,00 грн.

Позовна заява підсудна Донецькому окружному адміністративному суду, подана особою, яка має адміністративну процесуальну дієздатність, відповідає вимогам ст. ст. 104-106 КАС України.

Керуючись ст. 107 КАС України, суд

                                                          У Х В А Л И В:

Відкрити провадження у справі за позовом Маріупольської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Донецькій області до Руднєвої Ірини Валеріївни про стягнення заборгованості.

Справу призначити до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на                  04 квітня 2017 року о 10 год. 20 хв., у приміщенні Донецького окружного адміністративного суду, за адресою: 84112, Донецька область, м. Слов'янськ, вул. Добровольського 1.

Позивачу надати довіреність (оригінал та копію) на представника згідно зі статтями 58, 59 КАС України з визначенням права вчинення кожної окремої процесуальної дії (ч. 2 ст. 59 КАС України) та документ, що підтверджує його особу (для огляду); оригінали (для огляду) всіх документів, копії яких приєднані до позовної заяви.

Відповідачу надати довіреність (оригінал та копію) на представника згідно зі статтями 58, 59 КАС України з визначенням права вчинення кожної окремої процесуальної дії (ч. 2 ст. 59 КАС України) та документ, що підтверджує його особу (для огляду).

Запропонувати відповідачу подати письмові заперечення проти позову, у разі невизнання адміністративного позову, та докази, які у нього є.   

Явка представників сторін у судове засідання є обов’язковою.      

Справа буде розглядатися суддею одноособово.

Ухвала оскарженню не підлягає.  

         

 

              Суддя                                                              Кошкош О.О.