flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справа № 805/2425/18-а

23 травня 2018, 12:47

Порядок підтвердження отримання судової повістки

 

            Відповідно до частин 2 та 3 статті 129 КАС України, учасник судового процесу повинен за допомогою електронної пошти (факсу, телефону) негайно підтвердити суду про отримання тексту повістки. Текст такого підтвердження роздруковується, а телефонне підтвердження записується відповідним працівником апарату суду, приєднується секретарем судового засідання до справи і вважається належним повідомленням учасника судового процесу про дату, час і місце судового розгляду. В такому випадку повістка вважається врученою учаснику судового процесу з моменту надходження до суду підтвердження про отримання тексту повістки.

Якщо протягом дня, наступного за днем надсилання тексту повістки, підтвердження від учасника судового процесу не надійшло, секретар судового засідання складає про це довідку, що приєднується до справи і підтверджує належне повідомлення учасника судового процесу про дату, час і місце судового розгляду. В такому випадку повістка вважається врученою з моменту складання секретарем судового засідання відповідної довідки.

            Просимо при підтвердженні отримання електронної повістки посилатися на номер справи та суддю.

            Електронна адреса суду: inbox@adm.dn.court.gov.ua,  povestka@adm.dn.court.gov.ua

            Телефон/факс:   0(626) 66-40-43, 66-41-38

 

Донецький окружний адміністративний суд

84122, м.Слов'янськ,

вул. Добровольського,  1

ПОВІСТКА

про виклик до суду в адміністративній справі

 

Справа № 805/2425/18-а                                Суддя по справі  Кочанова П.В.

 

 

            Товариство з обмеженою відповідальністю "Вуглесервіс" , викликається на  30 червня 2018 року , на  17:30  год. в Донецький окружний адміністративний суд по адміністративній справі за позовом  Державна служба геології та надр України  до  Товариство з обмеженою відповідальністю "Вуглесервіс" про анулювання спеціального дозволу на користування надрами № 5349 від 13.01.2011 року в якості відповідача.

 

            Особа, яка викликається до суду, зобов’язана, направити до суду представника  в зазначений день та годину та зобов’язана повідомити про наявність поважних причин, якщо нема  можливості прибути в судове засідання.

 

 

             22.05.18