flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Донецький окружний адміністративний суд долучився до заходу проведеного  для комунікативних команд судів України в режимі відеоконференції на платформі ZOOM

29 квітня 2021, 12:12

 

 

В режимі відеоконференції на платформі ZOOM  28 квітня 2021 відбувся навчальний тренінг з головними редакторами видань, журналістами, суддями та експертами в галузі РR та комунікацій.

 

Семінар проведено для комунікативних команд судів України. Донецький окружний адміністративний суд також долучився до заходу.

 

Партнери заходу: Національна школа суддів України (НШСУ), Рада суддів України, Львівське та Одеське регіональне відділення НШСУ, пресслужба Верховного Суду, Вищої ради правосуддя та Ради суддів України.

 

Результатом обговорень є ухвалення рекомендацій, які стануть у пригоді як суддям так і журналістам для використання у майбутніх навчальних заходах.

 

Особливу увагу приділено  рішенням стосовно України щодо питань свободи слова. Справи: «Редакція газети «Гривна» проти України», справа «Мирський проти України». Семінар також охоплює ключові рекомендації Ради Європи  щодо відносин між засобами масової інформації та судовою владою, сприяючи виконанню рішень Страсбурзького суду стосовно України. 

 

Донецький окружний адміністративний суд висловлює вдячність Вищій раді правосуддя, Національній школі суддів України за надану можливість прийняти участь у червовому семінарі організованому у спільному партнерстві з Радою Європи.

 

 

Пресслужба суду