flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розвиток суду через вдосконалення робочих процесів та посилення спроможності персоналу

31 травня 2021, 14:09

Наприкінці травня експертами Проєкту Європейського Союзу (Далі ЄС) «Право – Justice»  в рамках реалізації  нової фази Ініціативи «Модельні суди» у режимі відеоконференції проведено захід на тему: «Розвиток суду через вдосконалення робочих процесів та посилення спроможності персоналу».

 

Вітальне слово взяв член Ради суддів України, суддя Верховного Суду Володимир Кравчук. Він  сказав, що для Ради суддів України важливим є саме масштабування позитивних інновацій судів та закликав суди використовувати прогресивні методики, ділитись своїм досвідом та побажав експертам  Проєкту ЄС «Право-Justice» не зупинятись і надалі опікуватись цими питаннями.

 

Тимчасово виконуючий обов’язки Голови Державної судової адміністрації України Олексій Сальніков подякував експертам Проєкту ЄС «Право-Justice» за  організацію та проведення конференції. Адже,  злагоджена ефективна команда та конкурентність на ринку праці, як правило, стають очікуваним результатом впровадження нових підходів в управлінні персоналом. Мотивація зумовлює швидкість та якість виконання завдань.

 

Міжнародний експерт Проєкту ЄС «Право-Justice» Ярослав Гвіздак виступив з презентацією на тему: «Що робити і чого уникати при навчанні працівників суду». Закликав суди не боятись запроваджувати позитивну практику та інструменти з питань управління персоналом  з інших галузей, адаптувавши їх до своїх особливостей.

 

Пресслужба суду за повідомленням судової влади України