flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підписано Меморандум про співробітництво між Міністерством цифрової трансформації України та ДСА України

29 жовтня 2020, 15:09

  

Підписання відбулося в Офісі Президента України. Метою підписання є  співпраця сторін у сфері розвитку та впровадження цифрових інновацій у системі правосуддя України.

Сторони співпрацюватимуть  під час підготовки нормативно-правових актів, пов'язаних із розвитком цифрових інноваційних технологій у системі правосуддя України, сприятимуть залученню інвестицій у розвиток комп'ютерних та телекомунікаційних технологій судів, інших органів та установ у системі правосуддя, координуватимуть роботи щодо приєднання до системи електронної взаємодії державних електронних інформаційних ресурсів, сприятимуть в організації обміну даними Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи з державними електронними інформаційними ресурсами органів й установ.

Державна судова адміністрація України та  Міністерство цифрової трансформації України сприятимуть впровадженню у судах, інших органах і установах у системі правосуддя України технологій цифрових трансформацій, взаємодіятимуть з питань інтеграції електронних судових сервісів з Єдиним державним вебпорталом електронних послуг «Портал Дія»,  мобільним додатком «Порталу Дія».

Пресслужба  суду за повідомленням судової влади  України