flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Презентовано посібник «Реорганізація робочих процесів: довідник з методів та інструментів удосконалення і оптимізації діяльності»

01 лютого 2021, 16:06

 

У січні 2021 відбулася презентація посібника «Реорганізація робочих процесів: довідник з методів та інструментів удосконалення і оптимізації діяльності».

Вебінар відбувся у режимі відеоконференції за участі канадських експертів з питань судового адміністрування, представників Державної судової адміністрації України.

У Посібнику описано процеси та етапи оптимізації діяльності, викладені основні концепції реорганізації робочих процесів, продемонстрована її користь як  для кожного працівнику так  і установи. Також  представлено зразки описів та форм які можна використати для  аналізу і оптимізації робочих процесів.

Протягом всього заходу учасники мали змогу ділилися власним досвідом у запровадженні реорганізації та удосконаленні робочих процесів у різноманітних державних та недержавних організаціях з використанням  прикладів та протестованих  методик.

Наприкінці заходу Наталія Городецька (старша менеджерка Управління міжнародних програм Офісу Уповноваженого з питань федеральних суддів Канади) подякувала співробітникам ДСА України за проявлений інтерес до процесів реорганізації та спрощення діяльності та плідну співпрацю у цьому проекті, розуміння важливості збільшення ефективності роботи, висловила сподівання, що зусилля канадських експертів будуть сприяти підвищенню довіри суспільства до органів правосуддя.

 

 

Пресслужба суду за повідомленням судової влади України