flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вищою радою правосуддя погоджено  розподіл бюджетних коштів для забезпечення обов’язкових виплат працівникам апаратів судів

02 квітня 2021, 14:31

  

Головним розпорядником коштів на фінансове забезпечення судів (крім Верховного Суду та вищих спеціалізованих судів) є Державна судова адміністрація України. Розподіл видатків державного бюджету у системі ДСА України визначено у додатку № 7 до Закону України «Про Державний бюджет України на 2021 рік».

25.03.2021 Вища рада правосуддя  внесла до порядку денного та погодила запропонований Державною судовою адміністрацією України розподіл коштів згідно з розрахунками про фінансове забезпечення судів ( із пропозиціями щодо перерозподілу видатків державного бюджету).

Запропоновано перерозподілити бюджетні асигнування в розрізі судів на загальну суму 79,087 млн гривень, із них 68,496 млн гривень на оплату заробітної плати працівникам апаратів судів та 10,591 млн гривень нарахувань на оплату праці.

Зазначені кошти пропонується розподілити між територіальними управліннями ДСА України (щодо місцевих загальних судів) та судами, у яких найменший рівень забезпечення обов’язкових виплат працівникам апаратів судів.

  

Пресслужба суду за повідомленням Вищої ради правосуддя