flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчальний тренінг для прессекретарів

15 квітня 2021, 11:46

Працівники відділу аналітичної роботи Донецького окружного адміністративного суду взяли участь у черговій зустрічі комунікаційних команд судів. 

Спікер заходу, радник заступника голови Вищої ради правосуддя, Олена Єрхан поділилась власним  досвідом роботи у соціальних мережах, застерегла учасників тренінгу від можливих помилок при веденні соціальних мереж.  

Олена надала корисні програмні посилання з обробки текстів, фото та відеоматеріалів, практичні поради з ведення сторінки суду у соціальних мережах від реєстрації до систематичного оновлення офіційного контенту.

Також, учасникам зустрічі презентована пам’ятка з ведення соціальних мереж суду, яка розроблена спільно з експертами Українсько-канадського Проекту підтримки судової реформи (SJRP).

 

Нагадуємо, що навчальний курс тренінгів для для прес-секретарів судів започаткував пресцентр судової влади України, створений при Вищій раді правосуддя. До його проведення планується долучати редакторів українських видань, журналістів, суддів, експертів в галузі PR та комунікацій.  

 

Пресслужба суду