flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Направлено спільний лист-звернення до Президента України та Прем'єрміністра України щодо першочергового доступу до вакцинації проти коронавірусної інфекції

26 квітня 2021, 11:35

Голова Ради суддів України Богдан Моніч та т. в. о. Голови Державної судової адміністрації України Людмила Гізатуліна надіслала спільний лист-звернення до Президента України Володимира Зеленського та Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля щодо першочергового доступу до вакцинації проти коронавірусної інфекції суддів та працівників апарату судів.

 

Підготовлено та направлено спільний лист-звернення т. в. о. Голови Державної судової адміністрації України Людмили Гізатуліної та Голови Ради суддів України Богдана Моніча до Президента України та Прем'єрміністра України стосовно внесення  змін до Дорожньої карти та включення суддів, працівників апарату судів, працівників інших органів та установ у системі правосуддя до груп із першочергового вакцинування на добровільних засадах та  можливості виділення додаткових коштів на забезпечення невідкладних протиепідеміологічних заходів у судах, органах та установах у системі правосуддя.

 

Пресслужба суду за повідомленням Державної судової адміністрації України