flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь у конференції

12 квітня 2013, 16:13

Участь у конференції

12.04.2013 у Донецькому національному університеті відбулася регіональна науково-практична конференція «Правове забезпечення соціально-економічного розвитку регіону», яка була присвячена 30-річчю економіко-правового факультету Донецького національного університету.

У роботі конференції, що проводилася спільно з Інститутом економіко-правових досліджень НАН України, Донецьким регіональним науковим центром НАПрН України та Міжнародною асоціацією господарського права, взяв участь суддя Донецького окружного адміністративного права Зеленов Андрій Сергійович.

У своїй промові на засіданні Секції адміністративного та фінансового права суддя Зеленов А.С. порушив проблемні питання захисту прав сторін при примусовому виконанні судових рішень в адміністративних справах, а також виконанні рішень адміністративних судів про стягнення коштів з бюджетів або бюджетних установ органами податкової та казначейської служб.

Тези учасників розміщені у збірнику «Правове забезпечення соціально-економічного розвитку регіону», виданому за підсумками проведення науково-практичної конференції.