flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд відвідала представник Коаліції громадських організацій "Справедливість заради миру на Донбасі"

22 березня 2017, 11:40

Коаліція є неформальною спілкою 17 громадських правозахисних організацій та ініціатив, яка опікується питаннями покращення  доступу до правосуддя для осіб, що найбільше постраждали в ході конфлікту (жертви незаконних утримань, катувань, звільнені полонені, переселенці, які були незаконно позбавлені майна тощо).

Під час зустрічі голова суду ознайомив представника Коаліції з роботою Донецького окружного адміністративного суду зауважив, що дотримання гарантій справедливого правосуддя є пріоритетом у діяльності судової установи.

У ході спілкування були відвідані зали судових засідань, кабінети для суддів та працівників апарату, приміщення для людей з обмеженими можливостями, приведено ознайомлення з даними інформаційного табло з переліком справ, призначених до розгляду. Крім того, були обговорені питання вдосконалення роботи з відвідувачами шляхом обладнання у холі суду додаткових інформаційних носіїв зі зразками заяв та інших документів.

Світлана Рудь підкреслила, що приємно вражена організацією роботи суду, поважним ставленням керівництва до поставлених нею питань забезпечення доступу до правосуддя.