flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Національна школа суддів України спільно з Апеляційним судом Чернігівської області проводить семінар для суддів та працівників апаратів судів на тему: « Забезпечення безперервної роботи суду в умовах надзвичайних ситуацій»

13 квітня 2018, 11:22

 

Мета семінару – попередження та усунення кризових ситуацій у суді, оволодіння умінням діяти в непередбачуваних і надзвичайних ситуаціях.

 Для проведення семінару запрошено суддю Авдіївського міського суду Донецької області Олену Панченко. Оленою  Панченко проведений  детальний аналіз різновидності кризових ситуацій у суді та зосередить увагу на розгляді справ, що викликають суспільний інтерес, як різновиди кризових ситуацій, їх інформаційний та управлінський супровід, розроблення інформаційної стратегії на весь час розгляду справ. Надані рекомендації щодо дій керівництва суду в разі виникнення непередбачуваних надзвичайних ситуацій. Розглянуто модель стратегічної комунікації, за допомогою якої можна розробити та реалізувати успішну комунікаційну стратегію суду та вирішити нагальні проблеми, які стоять перед інституцією.   Види, планування та алгоритм дій, спрямованих на вихід із них, та забезпечення безперервної роботи суду в таких умовах.

 

 Окрім того, увагу учасників семінару  зосереджено на організації внутрішньої та зовнішньої комунікації суду, плануванні роботи та упередження конфліктних і нестандартних ситуацій.      

 

 

Прес-служба суду за повідомленням національної школи суддів України