flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Круглий стіл» у ВАСУ

05 вересня 2013, 11:14

28-29 серпня 2013 року у Вищому адміністративному суді України в межах Компоненту Д «Підвищення поінформованості громадськості про адміністративне судочинство» Проекту ЄС-Твіннінг проведений «круглий стіл» для  журналістів, прес-секретарів та суддів адміністративних судів.

Вказаний компонент спрямований на підвищення рівня обізнаності українського суспільства про діяльність адміністративних судів, впровадження найкращих практичних прикладів зв’язків з громадськістю, підтримки мережі речників цих судів.

У заході взяли участь судді Донецького окружного адміністративного суду Ткаченко Тетяна Степанівна і Куденков Кирило Олегович, а також начальник відділу аналітичної роботи та правового забезпечення  Заіка Ольга Михайлівна.   

         У ході засідання презентувалися висновки і рекомендації експертів країн-членів ЄС пана Віргіліуса Валанчуса – судді Верховного адміністративного суду Литви та пана Йеспера Ніцше – спеціаліста зі зв’язків з громадськістю Національної судової адміністрації Швеції. Також, були обговорені методи спілкування зі ЗМІ, напрацювання робочої групи з питань комунікацій при Державній судовій адміністрації України у напрямку підготовки концепції прес-центру судової влади.