flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Робоча група Комунікаційного комітету  системи правосуддя провела своє чергове засідання  

18 вересня 2018, 15:31

 

Робоча група Комунікаційного комітету системи правосуддя, до якої входять представники комунікаційних служб Вищої ради правосуддя, Ради суддів України, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Верховного Суду, Державної судової адміністрації України, Національної школи суддів України провела своє чергове засідання.

 Під час зустрічі робоча група  спланувала виготовлення навчального відео про переваги електронного суду, рекомендувала підтримати ініціативи ВРП та Національної школи суддів України з розробки навчального курсу "Новина як ефективний засіб судової комунікації" із залученням зовнішнього експерта. За сприяння канадсько- українського проекту підтримки судової реформи в Україні відбувається розвиток регіональних центрів судової комунікації у містах Одесі та Івано-Франківську, досвід яких вже можна поширювати на всі регіони країни.

 Рада суддів України і надалі планує брати активну участь і бути співорганізатором в усіх заходах, що спрямовані і проводяться з метою налагодження співпраці судової влади з громадянським суспільством.

  

Прес-служба суду за повідомленням РСУ