flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Донецького окружного адміністративного суду завітали студенти-правники

02 жовтня 2013, 17:38

30 вересня 2013 року відбулася  зустріч в.о. голови суду із студентами 5 курсу (заочної форми навчання) Донецького національного університету за напрямом підготовки «Правознавство».

В.о.голови суду Кониченко Олег Миколайович привітав майбутніх правників,  ознайомив їх з роботою Донецького окружного адміністративного суду, перспективами вдосконалення діяльності, відповів на запитання студентів. Також, він зауважив, що суд при вирішенні кожної справи керується принципом верховенства права, відповідно до якого людина, її права та свободи визнаються найвищими цінностями і визначають зміст і спрямованість діяльності держави.

 

У ході проведення зустрічі гості отримали інформацію про порядок звернення до адміністративного суду, особливості розгляду адміністративних справ. Також, студенти відвідали судове засідання з розгляду адміністративної справи під головуванням судді Донецького окружного адміністративного суду Зеленова Андрія Сергійовича, старшого викладача кафедри адміністративного права ДонНУ. Розгляд справи проведений як практичне заняття з правової дисципліни «Адміністративне судочинство».