flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Національній школі суддів України відбулася координаційна зустріч з представниками проектів міжнародної технічної допомоги

30 листопада 2018, 15:25

 

 

У листопаді 2018 року в Національній школі суддів України відбулася координаційна зустріч з представниками проектів міжнародної технічної допомоги, у ході якої було обговорено можливості співпраці з проектами,  координації спільних зусиль у реалізації орієнтаційного курсу для переможців конкурсу на зайняття посади судді Верховного Суду.

Проректор Володимир Мазурок представив концептуальне бачення підготовки майбутніх суддів Верховного Суду та компоненти програми орієнтаційного курсу для них. У ході проведення такого курсу переможці добору до призначення на посаду судді Верховного Суду мають зрозуміти роль судді найвищої судової установи держави, закладену судовою реформою, яка є суттєво новою, а також познайомитися з кращим світовим досвідом функціонування інституту касації.

 У ході зустрічі відбувся обмін думками щодо тематики та форм організації підготовки. На ній було досягнуто домовленості з представниками проектів міжнародної технічної допомоги щодо сприяння в залученні провідних міжнародних експертів до проведення такого курсу, спільної роботи над логістичним та організаційним забезпеченням такої підготовки/

У підсумку  зустрічі всі її учасники висловили готовність до скоординованої взаємодії у вирішенні актуальних питань, що стоять перед суддівською освітою та правосуддям України. 

Прес-служба суду за повідомленням прес-служби НШСУ