flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Визначено переможця на посаду заступника керівника апарату Верховного Суду – керівника секретаріату ККС ВС

22 грудня 2018, 14:20

 

 

Комісія з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя оголосила переможця конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя − заступника керівника апарату Верховного Суду – керівника секретаріату Касаційного кримінального суду Верховного Суду. Ним став Хім’як Юрій Богданович.

У засіданні взяли участь голова Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя Малашенкова Т.М., члени Комісії Комков В.К., Лукаш Т.В., Прилипко С.М., Суховий В.Г., Голубицький С.С., Моніч Б.С.Відповідно до Положення про Комісію з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя Опальченка В.О. визнано таким, що не пройшов конкурс на посаду заступника керівника апарату Верховного Суду – керівника секретаріату Касаційного кримінального суду Верховного Суду.

Після перевірки членами Комісії результатів вирішення ситуаційних завдань рішенням Комісії до співбесіди допущені два кандидати: Крикливенко Б.В. та Хім’як Ю.Б.

Під час співбесіди члени Комісії перевіряли професійні знання кандидатів та їх відповідність вимогам до професійної компетентності, які не було перевірено на попередніх етапах конкурсу, – знання законодавства, основ державного управління в галузі судочинства, управління публічними фінансами та стресостійкість.

У підсумку визначені загальний рейтинг кандидатів, переможець конкурсу та другий за результатами конкурсу на зайняття вакантної посади  заступника керівника апарату Верховного Суду – керівника секретаріату Касаційного кримінального суду Верховного Суду.

Згідно з рішенням Комісії переможцем конкурсу на посаду заступника керівника апарату Верховного Суду – керівника секретаріату Касаційного кримінального суду Верховного Суду став Хім’як Юрій Богданович. Другий за результатами конкурсу −  Крикливенко Богдан Володимирович.

Таке рішення оголосила голова Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя Малашенкова Т.М. 21 грудня 2018 року за результатами засідання Комісії.

Протокол засідання Комісії та відеозапис оголошення вирішення ситуаційних завдань і співбесіди з кандидатами буде оприлюднено на офіційному веб-сайті Вищої ради правосуддя.

Прес-служба суду за повідомленням  судової влади України