flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оксана Савенко, як постійний представник Ради суддів України, взяла участь у засіданні робочої групи, на якій обговорювався оновлений проект комунікаційної стратегії судової влади

22 березня 2019, 15:05

 

 

 

Членкиня Ради суддів України, суддя Городищенського районного суду Черкаської області Оксана Савенко, як постійний представник Ради суддів України у робочій групі Комунікаційного комітету системи правосуддя, взяла участь у засіданні робочої групи, на якій обговорювався оновлений проект комунікаційної стратегії судової влади.

 

Зазначимо, що сам проект реалізується за підтримки Програми USAID "Нове правосуддя" у межах співпраці з робочою групою Комунікаційного комітету системи правосуддя, а саме: представниками комунікаційних підрозділів Вищої ради правосуддя, Верховного Суду, Ради суддів України, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Національної школи суддів України, Державної судової адміністрації України.

 

Під час дискусії щодо експертного документа учасники засідання обговорили поточний стан справ у сфері комунікації судової влади, основні виклики, ресурси, коло комунікаційних цілей та завдань, технологічні інструменти їх досягнення, а також проблемні питання управління та оцінки ефективності реалізації документа.

 

Оксана Савенко також повідомила, що за рішенням робочої групи експертні рекомендації до проекту Єдиної комунікаційної стратегії судової влади України взято до відома. Очікується, що робота над документом буде завершена найближчим часом.

 

Прес-служба суду за повідомленням РСУ