flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Рада суддів обрала суддів до складу Конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України

21 грудня 2019, 13:45

 

 

У засіданні Ради суддів України взяли участь 24 члени РСУ. 

  

На порядок денний винесено чотири питання, три з яких: про затвердження Графіку роботи Ради суддів України на 2020 рік та Плану роботи Ради суддів України на І півріччя 2020 року; про заохочення та інше, було розглянуто досить оперативно.

З питання «Про обрання трьох членів Ради суддів України до складу Конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України»,  члени Ради вирішили голосувати за кандидатів у таємному режимі. Для цього було обрано лічильну комісію та виготовлено бюлетні, до яких внесли чотири кандидатури.

 

Члени Ради суддів України проголосували за внесення до бюлетню наступних кандидатів: Вадима Бутенка - суддю Фастівського міськрайонного суду Київської області, Оксану Марченко - суддю Господарського суду міста Києва, Віктора Остапука - суддю Верховного Суду та Богдана Моніча - суддю Сьомого апеляційного адміністративного суду.

 

Відтак, Рада суддів України обрала до складу Конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України: Оксану Марченко, Віктора Остапука та Богдана Моніча.

 

Пресслужба суду за повідомленням РСУ