flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/4680/22

23 березня 2023, 09:03

СПРАВА № 200/4680/22

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Пилип Іван Яношович

 

Відповідач:

Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області

 

Суть справи:

про визнання дій протиправними та зобов’язання вчинити певні дії

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Кравченко Т.О., ухвала  про прийняття до провадження заяви про відстрочення виконання рішення суду  від  17 березня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

  1. Прийняти до розгляду заяву Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області про відстрочення виконання рішення суду.
  2. Запропонувати заявнику – ГУ ПФУ в Донецькій області надати докази на підтвердження обставин, викладених в заяві про відстрочення рішення суду.
  3. Призначити судове засідання на 10 лютого 2023 року о 09 годині 30 хвилин в приміщенні Дніпропетровського окружного адміністративного суду за адресою: 49089, м.Дніпро, вул. Академіка Янгеля, буд. 4.
  4. Роз’яснити учасникам справи, що неявка заявника або інших учасників справи, належним чином повідомлених про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.
  5. Роз’яснити учасникам справи, що заяви, клопотання, докази тощо можуть бути надані засобами електронного зв’язку через підсистему ЄСІТС “Електронний суд” або на електронну пошту суду (е-mail: inbox@adm.dn.court.gov.ua).
  6. Копію ухвали направити учасникам справи, а позивачу – також копію заяви про відстрочення виконання рішення суду.
  7. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.

 

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.