flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/5383/22

23 березня 2023, 09:04

СПРАВА № 200/5383/22

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Головне управління ДПС у Донецькій області

 

Відповідач:

Товариства з обмеженою відповідальністю “Цукортрейд ЛТД” , Товариства з обмеженою відповідальністю “Омега” 

 

Суть справи:

про визнання правочину недійсним та застосування наслідків недійсного правочину,-

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Льговська Ю.М., ухвала  про відкриття провадження в адміністративній справі  від  20 березня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження в адміністративній справі № 200/5383/23 за позовом Головного управління ДПС у Донецькій області до Товариства з обмеженою відповідальністю “Цукортрейд ЛТД”, Товариства з обмеженою відповідальністю “Омега” про визнання правочину недійсним та застосування наслідків недійсного правочину.

 

Розгляд справи проводити за правилами загального позовного провадження.

 

Про дату, час і місце підготовчого судового засідання сторони будуть повідомлені повістками.

 

Відповідачам надати письмову заяву на отримання судових викликів та повідомлень електронною поштою, текстовим повідомленням з використанням мобільного зв’язку (через месенджер Viber або як SMS) на виконання вимог частини першої статті 129 КАС України або заяву для отримання доступу до справи через систему “Електронний суд”.

 

Запропонувати відповідачам у п’ятнадцятиденний строк з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження у справі надати до суду відзив на позов разом з усіма доказами, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем, та документами, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього документів іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

 

Встановити позивачеві п’ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, яка повинна відповідати вимогам статті 163 КАС України.

 

Встановити відповідачам п’ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, яке повинно відповідати приписам статті 164 КАС України.

 

Роз’яснити учасникам справи, що згідно із частиною дев’ятою статті 79 КАС України копії доказів (крім речових доказів), що подаються до суду, заздалегідь надсилаються або надаються особою, яка їх подає, іншим учасникам справи. Суд не бере до уваги відповідні докази у разі відсутності підтвердження надсилання (надання) їх копій іншим учасникам справи, крім випадку, якщо такі докази є у відповідного учасника справи або обсяг доказів є надмірним, або вони подані до суду в електронній формі, або є публічно доступними.

 

Продовжити термін розгляду заяви на строк дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України на запобігання поширення коронавірусної хвороби (COVID-19).

 

Повідомити учасників справи, що вони можуть отримати інформацію зі справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, веб-адреса сторінки: http://adm.dn.court.gov.ua/sud0570.

 

Копію ухвали надіслати всім учасникам справи.

 

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання та може бути оскаржена до Першого апеляційного адміністративного суду в частині відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності шляхом подання апеляційної скарги безпосередньо до суду апеляційної інстанції протягом п’ятнадцяти днів з дня її підписання.

 

В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає. 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.